Menu Close

POTRAŽNJA  RADNIKA


U potrazi ste za novim članom tima ?
Pobrinut ćemo se da potencijalni zaposlenici Vaše tvrtke to znaju!

Obratite nam se ukoliko tražite radnika na određeno i neodređeno vrijeme ili pak studentsku ispomoć kako biste osigurali efikasniju potragu i bolji probir kandidata.

Za potrebe naših korisnika objavljujemo oglase za potražnju radnika direktno na Google tražilici, preko portala Hrvatsko tržište rada. Bilo da je riječ o radu na određeno, trajnom zaposlenju ili studentskim poslovima, vizualnim i tekstualnim identitetom oglasa omogućit ćemo Vam lakšu i produktivniju potragu. Kandidati će Vas pronaći direktnom pretragom u Google tražilici čime ostvarujete direktnu komunikaciju te nema potrebe za dugim pretraživanjem raznih portala.

Želite biti sigurni da ste za svoju tvrtku odabrali pravog kandidata ili jednostavno nemate vremena? Selekciju prepustite nama, a mi ćemo se pobrinuti da se u čim kraćem roku možete ponovo posvetiti poslu. Selekcijski postupak u potpunosti prilagođavamo Vašim potrebama, a kako bismo osigurali željeni rezultat naknadu isplaćujete tek nakon što kandidat odradi unaprijed određen probni rok.
*Isto je moguće na području Zagreba i bliže okolice.

Za sve upite javite nam se putem maila prodaja@hrvatsko-trziste-rada.com.hr ili na broj 091/400-8009

error: Sadržaj je zaštićen!