Menu Close

OBAVIJESTI

Poštovani korisnici,

u svojstvu punomoćnika tvrtke Business direct d.o.o., obavještavamo Vas da je naša stranka, a bez ikakve svoje krivice, izvrgnuta kontinuiranom zlostavljanju te malicioznim pokušajima diskreditacije u cilju uništenja poslovanja. Isto je prijavljeno MUP-u i nadležnim službama te je trenutno u procesu obrade. Počinitelj skriva svoj identitet, ali samo je pitanje dana kada će isti biti razotkriven.

U slučaju bilo kakvih nedoumica molimo da se izravno obratite našoj stranci. Predlažemo da mirno nastavite odnos s našom strankom, kako ona svojim postupanjem ni na koji način nije utjecala na postupke počinitelja.

Za Business direct d.o.o.,

KRATKO UPOZORENJE!

Poštovani korisnici, molimo svakako pročitajte ovaj tekst.

Saznanja smo da prema svim korisnicima našeg portala, HRVATSKO TRŽIŠTE RADA, kruže e-mailovi i telefonski pozivi s malicioznim namjerama prevare i iznude financijskih sredstava u ime naše tvrtke. Ni pod razno ne vršite uplate bilo kakvog tipa bez provjere IBAN-a koji Vam je dan te se za bilo kakve sumnjive namjere obratite, kao naša stranka, isključivo i samo nama na mail adresu ili kontakte navedene na našoj WEB stranici.

Naše isprike jer smo veoma popularni te konkurencija na najperfidnije načine pokušava obustaviti naš rad s obzirom na to da sami nisu sposobni svojim radom i znanjem postići bilo kakve rezultate u poslovanju. Samo najbolji i uporni ostaju, za sve stojimo na raspolaganju svakom pojedinom klijentu, kao i uvijek!

Vaš Business direct d.o.o.

Naši telefoni za kontakt su isključivo i samo:
• 091/4008-004
• 091/4008-009
• 091/4008-005
• 099/7008-005
• 01/7701-026
Bilo koji kontakt sa drugačijeg telefonskog broja, a u naše ime je prevara!